Kennismakingsgesprek via Skype

Voordat we beginnen met het maken van een perfecte trouwhuisstijl is het ontzettend belangrijk om een bruidspaar te ontmoeten. Het is fijn als we weten voor wie we een ontwerp gaan maken, maar nog belangrijker om te ontdekken wat jullie wensen zijn.

Een bruiloft is een hele bijzondere dag in je leven, dit moet natuurlijk perfect worden. Dat kan alleen als wij jullie kunnen ontmoeten en tijdens een gesprek erachter kunnen komen wie jullie zijn, waar jullie van houden en willen we er graag achter komen hoe jullie speciale dag eruit moet zien.

In deze bijzondere tijd van COVID-19 is het niet mogelijk om fysiek met elkaar af te spreken, gister hebben we dan ook voor het eerst een kennismakingsgesprek gevoerd via Skype. Het is natuurlijk heel anders als dat je met elkaar aan tafel zit, maar op deze manier kunnen we het wel uitgebreid met jullie hebben over jullie trouwdag.

Voor het Skypegesprek hebben we het bruidspaar gevraagd om voor ons een aantal beelden te verzamelen van stijlen en/of kleuren waar zij van houden, dit hebben ze ons opgestuurd zodat we aan de hand van dit bestand ook het gesprek in konden gaan.

Wij vonden het een erg leuk gesprek, voor nu is het even wat het is en op deze manier kunnen we toch kennismaken en voor jullie aan de slag!

Wil je ook graag kennismaken via Skype? Neem contact met ons op door te bellen naar 06-41378408 of stuur een mailtje naar info@eenperfectplaatje.nl