fbpx

Onze trouwdag

Met een complete trouwhuisstijl

Waar het begon ...

Het begon eigenlijk al bij het huwelijksaanzoek, na dat moment waren we continu bezig met onze trouwdag. We zijn bij verschillende trouwbeurzen geweest waar we ontzettend veel inspiratie hebben opgedaan. Tegelijkertijd zijn we bij diverse trouwlocaties geweest, voor de ceremonie maar ook voor de receptie en het feest.

 

Na het vastleggen van de trouwdatum volgde de locaties, fotograaf, dj en de trouwambtenaar. Daarna duurde het nóg ongeveer 10 maanden tot onze dag! We gingen verder … jurk, pak, ringen, auto en de bloemen. En daar kwam het moment van de trouwkaart, het begon met een logo zodat we deze konden verwerken in de trouwkaart, menukaart en bedankje.

Maar daar bleef het niet bij ...

Het werd steeds meer, eerst kwam er nog een lunchtasje met logo bij voor een broodje, flesje drinken en een zakje snoep mét natuurlijk ons logo.

 

Eigen bierviltjes leek ons ook een super leuk idee voor bij de receptie en het feest.

 

En vervolgens kwam er ook nog een mini tissuebox voor elke gast tijdens de ceremonie.

Tijdens de laatste voorbereidingen bedachten we nog twee leuke toevoegingen aan onze trouwhuisstijl. Op onze feestlocatie hadden we een fotobooth laten plaatsen, gewoon voor de fun, maar ook gelijk voor het gastenboek. We vonden het leuk om direct foto’s toe te voegen aan ons gastenboek. De fotostrip konden we laten maken in de stijl zoals wij die wilde, dit werd natuurlijk volledig in stijl! Maar een gastenboek, of eigenlijk losse pagina’s in stijl konden daarbij niet ontbreken.

 

Wij zijn allebei de jongste van drie, beide hebben wij 2 zussen die ook onze getuigen waren op onze trouwdag. We hebben niet alleen leuke zussen, maar we zijn ook oom en tante van hele leuke neefjes en nichtjes! Zij mochten natuurlijk niet ontbreken bij onze bruiloft, ze hadden zelfs een hele belangrijke rol! Tijdens de receptie kregen de kids eten en lag er een super leuk kleurpakket voor ze klaar op de kidstafel! Leuke kleurplaten geheel in stijl.

Een kleine sfeerimpressie

Een paar prachtige foto’s die op de dag zelf zijn gemaakt door onze fantastische fotograaf. Sfeerfoto’s van een paar onderdelen uit onze trouwhuisstijl. We hebben ons logo ook bovenop de taart laten plaatsen, gemaakt van chocolade door de patisserie. Om het plaatje compleet te maken, hebben wij de ballonnen in dezelfde kleur gekozen als in onze huisstijl.

VOLG ONS OP INSTA