fbpx

Over ons

Wij stellen ons graag even voor!

Het begon met een bruiloft ...

Op 8 september 2017 gaven wij elkaar het JA-woord! Wat een fantastische dag en zó bijzonder, een dag waarin wij als bruidspaar in het middelpunt stonden. Een dag waarop alle genodigde gasten er speciaal voor ons waren. Dit was toch wel één van de bijzonderste dagen die we nooit meer vergeten!

 

Tijdens alle voorbereidingen voor onze grote dag werd het eigenlijk steeds gekker, het begon met een logo en de trouwkaart. Vervolgens kwam daar het bedankje met winkelwagenmuntje, de menukaart, bierviltjes, lunchtasjes en kleine tissueboxen. Oja en op het laatste moment moest toch ook het gastenboek met fotostrip meegenomen worden in de huisstijl. Maar oh wat vonden wij het leuk dat alles bij elkaar paste, zelfs de ballonnen hadden we in dezelfde kleur besteld.

Erik & Olga

Inmiddels zijn wij trotse ouders van onze zoon Gijs. Sinds 2012 zijn we als ondernemers actief met ons bedrijf OK Fotografie & Design. Olga is verantwoordelijk voor fotografie en grafische vormgeving en Erik voor de marketing, video en grafisch vormgeving. We vullen elkaar hierin goed aan.

Vanaf 2020 staan wij voor jullie klaar met “Een Perfect Plaatje” om jullie te helpen met een eigen trouwhuisstijl voor jullie grote dag. Laat de voorpret beginnen!

Onze trouwhuisstijl

VOLG ONS OP INSTA