fbpx

Jullie trouwhuisstijl

Van trouwkaart tot bedankje.

De start

De weg naar jullie perfecte plaatje begint met een persoonlijk gesprek. Jullie trouwhuisstijl wordt immers de doorvertaling van jullie gevoel en emotie. Onze eerste prioriteit is jullie leren kennen. Wij willen jullie wensen, ideeën, smaak en voorkeuren achterhalen. Tijdens dit gesprek brainstormen we graag over creatieve vraagstukken. Wellicht hebben jullie specifieke wensen en kunnen wij deze voor jullie realiseren.

We hebben drie standaard pakketten chic, chiquer, chicst. Buiten deze pakketten is alles mogelijk en maken we graag een maatwerk offerte.

Alle bovenstaande tarieven zijn inclusief btw en exclusief drukkosten, enveloppen en andere zaken als o.a. het bedankje zelf. 
De overige kosten zijn afhankelijk van aantallen, formaten en afwerking. Jullie ontvangen daarvoor een maatwerk offerte.

Logo.

Een speciaal ontworpen logo voor jullie bruiloft, een logo met jullie namen is een fantastisch beeldmerk voor jullie trouwdag.

 

Save the date.

Als je zeker wil weten dat jouw gasten vrijhouden op de door jullie gekozen datum waarop je gaat trouwen, stuur ze alvast een save the date zodat jullie bruiloft alvast bij iedereen in de agenda komt.

 

Trouwkaart.

Daar is hij dan, dé uitnodiging waarmee jullie de gasten kunnen uitnodigen voor jullie huwelijk. Bij de trouwkaart is het mogelijk om te kiezen voor één trouwkaart met een inlegkaart voor de daggasten, receptie en/of feest. Willen jullie geen losse inlegkaart? Dan is het natuurlijk ook mogelijk om een andere tekst in de trouwkaart te laten drukken.

 

Sluitstickers.

Een mooie subtiele sticker waarmee je de envelop kunt dichtplakken, hiermee geef je een kleine sneakpeak aan je gasten voordat ze de envelop openen.

 

Menukaart.

Hebben jullie een mooi (maar vooral lekker) menu samen gesteld voor jullie dag? Met jullie prachtige trouwhuisstijl is een menukaart op tafel een prachtige decoratie, misschien wel gelijk met een tafelschikking?

 

Bedankje.

Om deze dag (de dag waar jullie zolang naar uitgekeken hebben) af te sluiten wil je je gasten bedanken voor hun komst op jullie huwelijk. Een mooi en blijvend bedankje als mooie herinnering aan jullie dag.

 

Lunchtasjes.

Een leuke extra toevoeging op jullie dag. Een lunchtasje voor de daggasten met bijvoorbeeld een broodje, drankje en snoepje voor tussendoor.

 

Bierviltjes.

Wat is er nou leuker dan een bierviltje met jullie namen erop? Dat is zeker een leuke eyecatcher voor op tafel tijdens het diner, receptie en/of feest.

 

Tissuebox.

Een ludiek item voor iedere gast tijdens de ceremonie. Een gevouwen mini tissuebox met een tissue voor tranen van blijdschap.

 

Magneetsticker.

De trouwauto kan natuurlijk ook aangekleed worden in jullie trouwhuisstijl door middel van een magneetsticker die je op de motorkap en/of deur kunt plakken.

 

Gastenboek.

Het gastenboek is iets waar je vaak pas later over nadenkt, maar hoe leuk is het om ook het gastenboek persoonlijk te maken? Dit hoeft niet met het logo, maar misschien wel de kleuren uit jullie trouwhuisstijl. Tip: huur je een photobooth? De fotostrip kan in dezelfde stijl worden opgemaakt!

VOLG ONS OP INSTA